Tiimi esittäytyy

Hanne Nuutinen

Hanne Nuutinen

Executive Producer

Yrittäjä, elämysteollisuuden moniottelija ja visionääri, joka on tunnettu energisenä ihmisten sekä bisnesten yhdistäjänä. Yrittäjyyden edistäminen ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen mm. Nuorkauppakamarin (JCI) kautta ovat tälle energiselle ja hymyilevälle ladylle tärkeitä kohtia elämässä. Vastapainoa hän saa rakkaan tyttären sekä ystävien kanssa vietetystä ajasta, matkailusta, musiikista, liikunnasta sekä luonnosta ympäri vuoden.

Supervoimina ovat ehdottomasti energisyys ja hymy.

Saku Loukonen

Saku Loukonen

Business Developer

Yrittäjä, startup-yritys MeetingPackage.comin perustajajäsen, suomalaisen työn puolestapuhuja, joka on aktiivinen kansainvälinen verkostoituja ja bisnesten kehittäjä. Taustalta löytyy digivelhoilua, liiketoimintakonseptien kehittelyä ja intohimona kansainvälisten makujen maailma eli ruoanlaitto.

Supervoimina kansainvälinen verkostoituminen ja iloisuus.

Yvonne Yu

Yvonne Yu

International Relations

Yrittäjä ja verkostoituja, joka työskentelee sijoittajien, brändien ja yritysten kansainvälistymisen kanssa Suomen ja Kiinan välillä.

Supervoimina ystävällisyys ja kansainvälisyys.

Julia Kinnunen

Julia Kinnunen

Event Assistant

Julia on monessa mukana ja rakastaa taklata yrittäjyyden tuomia haasteita. Kansainvälinen kauneudenalan yrittäjä ja seikkailunhaluinen monitoiminainen rakastaa niin tapahtumia kuin markkinointia sekä yrittäjyyden edistämisessä. Intohimonsa myötä hän lähti mukaan edistämään suomalaista yrittäjyyttä ja toimiikin kiertueemme iloisena tapahtuma-assistenttina.

Supervoimina huumori ja periksiantamattomuus.